Toont alle 3 resultaten

Design Essentials

22% korting
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: € 13,95.Huidige prijs is: € 10,95.

Tijdelijk uitverkocht

15% korting
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: € 12,95.Huidige prijs is: € 10,95.

Tijdelijk uitverkocht

15% korting
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: € 12,95.Huidige prijs is: € 10,95.

Tijdelijk uitverkocht

Design Essentials

Design Essentials

Design Essentials hair care system werd door Cornell McBride in gelanceerd in 1990. Hun filosofie van is sterk gecommitteerd aan het verbeteren van de look en feel van je haar door in gezonde haarverzorging producten te voorzien die aan jouw specifieke haarbehoeften voldoen.

Al hun producten voorzien jou van effectieve, professional-quality producten waar je op kunt vertrouwen om je haar te reinigen, te conditioneren, te verzorgen, te vernieuwen en te herstellen tot zijn natuurlijke schoonheid.

 

FAQ

Zijn de producten van Design Essentials CG proof? 

  • Design Essentials biedt een scala aan haarverzorgingsproducten, maar niet alle producten zijn CG-vriendelijk. Sommige producten kunnen ingrediënten bevatten zoals siliconen, sulfaten of parabenen, die niet worden aanbevolen voor de Curly Girl (CG) methode.
  • Op CurlyStuff.nl vind je enkel de producten die CG proof zijn, zoals de Scalp & Skin Care Moisturizing Oil Treatment & de Vitamin Drops

Zijn de producten geschikt voor alle haartypes?

  • Ja, hun producten zijn ontworpen om aan de behoeften van diverse haartypes te voldoen, waaronder krullend, golvend, steil, gekleurd en beschadigd haar. Of je nu fijn haar hebt dat extra volume nodig heeft of krullend haar dat hydratatie en definitie vereist, ze hebben producten die aan jouw behoeften voldoen. Weet je niet welk product het beste past bij jouw wensen? Maak dan gebruik van de gratis productadvies op CurlyStuff.nl