Over CurlyStuff

Welkom bij CurlyStuff, waar liefde voor krullen centraal staat!

Ik ben Casandra Todd, de trotse oprichter van CurlyStuff, Your Natural Haircare Webshop. Mijn reis begon al op jonge leeftijd, toen ik verliefd werd op “HAAR” in al haar natuurlijke vormen. Die liefde leidde me naar het kappersvak, maar helaas moest ik een stap terug doen vanwege kapperseczeem. Maar geloof me, mijn passie voor haarverzorging bleef altijd branden.

Na meer dan 15 jaar in het HR-vak te hebben gewerkt, besloot ik terug te keren naar mijn ware liefde: krullen. En zo werd CurlyStuff geboren.

Bij CurlyStuff draait alles om het omarmen van je natuurlijke haar, of het nu golvend, krullend haar of afro haar is. Als moeder van twee prachtige dochters, wil ik de liefde voor krullend haar aan hen doorgeven, zodat ze trots zijn op hun haar en weten hoeveel mooie haarstijlen ze kunnen creëren.

Onze missie is eenvoudig: we willen jou en je krullen laten stralen. Daarom vind je bij ons alleen haarproducten die Curly Girl/ Guy Friendly zijn, vrij van schadelijke stoffen zoals sulfaten, siliconen en parabenen.

Maar we zijn meer dan alleen een webshop. We zijn een gemeenschap die onze liefde voor krullend haar deelt en graag onze kennis en ervaringen met jou deelt. Bij CurlyStuff ben je geen gewone klant, je bent onderdeel van een warme community die jou ondersteunt om het mooiste uit je krullen te halen.

Dus, welkom bij CurlyStuff! Laten we samen jouw krullen laten schitteren, van binnen én van buiten. 🌀✨

X-O

Casandra Todd